پژوهشگران می گویند مصرف حلیم به عنوان وعده غذایی صبحانه، بازده تحصیلی کودکان را در مدرسه افزایش می دهد.
    نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است دانش آموزانی که صبحانه حلیم می خورند معمولانمرات آنها در آزمون ها و امتحانات مدرسه بهتر می شود. این پژوهش که از سوی محققان کالج میدل بری انجام گرفته حاکی است؛ کودکانی که این رژیم غذایی را تا پیش از سومین سال تولدشان داشته باشند، در دوران مدرسه در امتحانات روخوانی و حل مساله نمرات بهتری دریافت می کنند.
    گفتنی است، در تحقیقات گذشته نیز نشان داده شد که مصرف مواد غذایی غنی از چربی های امگا 3 مانند ماهی می تواند توانایی های روخوانی، نوشتن و هجی کردن را در کودکان بهبود بخشد. این تحقیقات تاکید می کند که ارتباط مهمی بین نوع غذا و نیروی مغزی وجود دارد. همچنین تحقیق جدید مشخص می کند که 3 سال نخست زندگی فرصتی مناسب برای تعیین برنامه های تغذیه ای است.
(جام جم)



تاريخ : دوشنبه ٢٤ فروردین ۱۳۸۸ | ٩:٥۸ ‎ب.ظ | نویسنده : سیدمحمدرضا موسوی زاهد | نظرات ()